Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulu

WEB https://dinarsehitsuleymansahinilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi 8. Toki Sokak No. 14 DİNAR
VİZYON : BİZ İSTİYORUZ *1- Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *2- Okul toplumu her öğrencimize öğrenme açısından her türlü fırsatın okulda tanındığını bilsin. *3- Okul toplumu her gün daha iyiye ulaşmak için sürekli gelişim anlayışıyla çalıştığımızı bilsin. *4- Okulumuzda okul toplumunun tüm bireyleri için uygun bir iletişim ortamının bulunduğunu ve bunun yaşatılacağını herkes bilsin. *5- Okulumuzda çok uygun bir eğitim öğretim ikliminin bulunduğunu bundan devamsız öğrencilerimizin de yararlanmasını istiyoruz. *6- Okulumuzda hazırlanan sosyal ve kültürel faaliyetlerle (okul gecesi,önemli gün ve haftalar,sportif faaliyetler..) okulumuzu; çevre, diğer okullar ile yöneticiler nazarında imajını daha da güzelleştirmek istiyoruz. *7- SBS Sınavlarında başarımızı arttırmak ve çevrenin ilgi ve çekim merkezi olmak istiyoruz. *8- Sevgiye dayalı disiplin,ilgiye dayalı eğitim,hoşgörü ve diyaloga dayalı iletişimi hakim kılarak mutlu bir okul ortamı oluşturmak istiyoruz.
MİSYON : AFYONKARAHİSAR-DİNAR ŞEHİT SÜLEYMAN ŞAHİN İLKOKULU OLARAK; TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ ; *1- Atatürk milliyetçiliğine bağlı , Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına ve anayasanın temel ilkelerine dayanan , Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen İYİ VATANDAŞ olarak yetiştirmek. *2- Beden, zihin , ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı ; hür ve bilimsel düşünebilen insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan yapıcı, verimli ve ÜRETKEN İNSAN olarak yetiştirmek. *3- İlgi ve yetenekleri doğrultusunda bilgi, beceri ve davranışlarla donatarak ortaöğretime ve hayata hazırlamak, İYİ BİR MESLEK SAHİBİ olmaya yöneltmek.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :TAMGÜN